Offerteaanvraag

Kasten

Kasten op maat, eindeloze mogelijkheden!

Admeco, kwalitatieve kasten op maat

Bij talloze bedrijven wordt ‘maatwerk’ té snel in de mond genomen. Admeco durft zich recht in de ogen kijken, want bij Jan en Stefan is maatwerk écht maatwerk. Voor kasten op maat in Geel wordt niet stiekem gericht op standaardmodules. Neen, elke kast op maat bij Admeco is een kwalitatief unicum.

Made in Belgium

Van het ontwerp tot het allerlaatste schroefje, elke fase in het ontwerpproces van uw maatkast(en) is ‘made in Belgium’. Een kast op maat van Ademco is een goede investering in de toekomst én kwaliteit. Hoogwaardige materialen en vakkundigeplaatsingen afwerking zijn certitudes bij de schrijnwerker in Geel.

  • Tv-meubels
  • Boekenkasten
  • Keukenkasten
  • Opbergkasten
  • Slaapkamerkasten
  • Rolkasten
  • Gordijnkasten

Het is de betrachting van Admeco om uw wensen en verlangens te vertalen naar een uniek ontwerp en dito afwerking. Elk ontwerp wordt gedetailleerd uitgewerkt en na uw goedkeuring gerealiseerd. Doorheen het hele proces kan u altijd terecht met vragen of opmerkingen. Maatwerk naargelang de situatie, uw smaak en uw voorkeur. Alles goed geïsoleerd en zo luiddicht mogelijk.

Ook dressings zitten bij Admeco als gegoten!

Elke persoon op de wereld is uniek, heeft een andere kledingsstijl en andere noden. En bij kleren hoort een dressing, tegenwoordig niet meer weg te denken uit iedere (moderne) woning. Alles in een dressing krijgt zijn plaats: T-shirts, hemden, broeken,… Admeco bouwt dressings in Geel volledig op uw maat.

Contact

Admeco bvba staat garant voor precies en kwalitatief interieur en schrijnwerk op maat voor zowel nieuwbouw als renovatie!

Neem alvast een kijkje naar tal van onze realisaties en ervaringen.

Bedankt voor uw bezoek aan onze website en aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren!